Panettone mascarponetäytteellä

Uudenvuoden aterian viimeistelee tukeva ja hieno jälkiruoka panettone mascarponetäytteellä ja suklaalastuilla.
Vaikeustaso:
Helppo
Vaadittu aika:
15'

Ainekset

Perinteinen Panettone-kakku (ilman täytteitä)
1
Mascarponejuustoa
200 g
Sokeria
150 g
Kananmunaa
3
Rommia
1 pieni lasillinen
Tummaa suklaata
100 g

valmistus

1
Tee suklaasta veitsellä lastuja. Erottele kananmunien keltuaiset valkuaisista. Lisää munankeltuaiset ja sokeri kulhoon ja vaahdota ne. Lisää mascarpone ja sekoita jatkuvasti.
1
Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Lisää valkuaisvaahto mascarponeseokseen yhdessä rommin ja suklaalastujen kanssa. Sekoita varoen.
1
Leikkaa panettona vaakasuorassa kolmeen osaan. Levitä pohjaosaan täytettä, aseta toinen osa hyvin ensimmäisen päälle, levitä mascarponetäytettä päälle ja sulje panettone "kannella".

kokin vinkit


Voit halutessasi kuorruttaa panettone-kakun vesihauteessa sulatetulla tummalla suklaalla levittäen sitä epätasaisesti kakun päälle.

???label.vino_consigliato???


Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >