Capellini kasvisten ja pecorinojuuston kera

stampa
Iloisen värikäs resepti, josta pitävät myös perheen pienimmät.
Reseptit: Vihannekset
Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Helppo
Vaadittu aika:
25'
Ravintoarvot
yhtä tämän reseptin mukaista pasta-annosta kohti.

Energiaa
467Kcal - 1952Kj
- Proteiinit
14,7g
- Hiilihydraatit
63,4g
- Rasva
14,9g

suikaleina  Kesäkurpitsaa
 
150 g
suikaleina  Porkkanaa
 
100 g
kuorittuina ja suikaleiksi leikattuina  Kirsikkatomaatteja
 
100 g
 Vihreää parsakaalta
 
80 g
lastuina  Pecorinojuustoa
 
40 g
 Neitsytoliiviöljyä
 
3 ruokalusikallista
 Tuoretta minttua
 
tarpeen mukaan
 Suolaa
 
tarpeen mukaan
 Pippuria
 
tarpeen mukaan

valmistus

1
Paista kesäkurpitsa öljyssä. Paista porkkanoita minuutin ja poista pannu keittotasolta.
1
Keitä parsakaalia suolalla maustetussa vedessä 2 minuuttia.
1
Keitä Capellini-pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Valuta pastan ollessa sopivan kypsää, sekoita vihanneksiin ja koristele oliiviöljyllä.
1
Tarjoile tuoreen mintun ja pecorinojuuston kera.

kokin vinkit


Parsakaalin kukinnot voidaan keittää pastan keitinvedessä lisäämällä ne siihen muutama minuutti ennen pastan valuttamista.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >