Farfalle-pastaa, kirjolohta ja herkkutatteja

stampa
Kirjolohi ja herkkutatit muodostavat hienon ja tyylikkään ruoan.
Reseptit: Kala, Vihannekset
Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Helppo
Vaadittu aika:
20'
Ravintoarvot
yhtä tämän reseptin mukaista pasta-annosta kohti.

Energiaa
510Kcal - 2134Kj
- Proteiinit
31g
- Hiilihydraatit
68g
- Rasva
12g

 
350 g
 Kirjolohifileitä
 
350 g
 Tuoreita herkkutatteja
 
200 g
 Neitsytoliiviöljyä
 
20 g
 Valkosipulia
 
1 kynsi
 Basilikaa
 
1 nippu
 Suolaa
 
tarpeen mukaan
 Pippuria
 
tarpeen mukaan

valmistus

1
Purista valkosipulinkynsi ja ruskista sitä öljyssä paistinpannussa. Anna paistua muutaman sekunnin ajan.
1
Puhdista sienet ja leikkaa ne ohuiksi siivuiksi. Paista sieniä valkosipulilla maistetussa öljyssä, mausta suolalla ja pippurilla ja poista keittotasolta.
1
Leikkaa kirjolohifileet pieniksi paloiksi, paista nopeasti paistinpannussa ja sekoita ne sieniin.
1
Keitä Barillan Farfalle-pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Valuta vesi pastan ollessa sopivan kypsää ja sekoita kastikkeeseen. Kuumenna pastaa pannussa muutama sekunti, koristele basilikalla ja tarjoile.

kokin vinkit


Kirjolohelle riittää nopea kypsennys.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >