Farfalle-pastaa katkarapujen ja parsannuppujen kera

stampa
Resepti yhdistää miellyttävästi parsan kirpeän maun katkarapujen makeaan lihaan.
Reseptit: Kala, Vihannekset
Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Helppo
Vaadittu aika:
35'
Ravintoarvot
yhtä tämän reseptin mukaista pasta-annosta kohti.

Energiaa
523Kcal - 2179Kj
- Proteiinit
30g
- Hiilihydraatit
65g
- Rasva
16g

 
350 g
 Katkarapuja
 
300 g
 Neitsytoliiviöljyä
 
50 g
 Salottisipulia
 
0,5 kpl
 Valkoista parsaa
 
1 nippu
 Suolaa
 
tarpeen mukaan
tuoreena jauhettua  Pippuria
 
tarpeen mukaan

valmistus

1
Poista suurin osa parsan varresta, leikkaa nuput pois. Kuori jäljelle jäävät varret ja leikkaa ne pieniksi paloiksi.
1
Poista katkarapujen päät ja kuori ne.
1
Lisää paistinpannuun muutama lusikallinen ekstraneitsytoliiviöljyä ja ruskista silputtu salottisipuli. Lisää sekaan katkaravut, mausta suolalla ja anna hautua noin kaksi minuuttia.
1
Keitä Barillan Farfalle-pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Lisää puolessä välissä sekaan parsan nuput ja palaset. Valuta lopuksi vesi pois ja sekoita katkarapukastikkeeseen. Lisää päälle hiukan ekstraneitsytoliiviöljyä ja tuoretta pippuria. Tarjoile lämpimänä.

kokin vinkit


Jos haluat, että katkaravut säilyvät pitempään, kuivaa ne hyvin. Katkarapujen kypsentäminen liian pitkään tekee niistä sitkeitä.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >