Fusilli-pasta artisokkakastikkeessa

stampa
Mytologian mukaan Jupiter rakastui kauniiseen Cynaraan, joka torjui hänet. Rangaistukseksi Jupiter muutti hänet kasviksi: Cynara Scolymus.
Reseptit: Vihannekset
Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Helppo
Vaadittu aika:
25'
Ravintoarvot
yhtä tämän reseptin mukaista pasta-annosta kohti.

Energiaa
523Kcal - 2181Kj
- Proteiinit
13g
- Hiilihydraatit
66g
- Rasva
23g

 
350 g
 Kirsikkatomaatteja
 
200 g
 Neitsytoliiviöljyä
 
60 g
 Voita
 
30 g
 Konjakkia
 
1 pieni kuppi
 Latva-artisokanpohjia
 
5
 Salottisipulia
 
1
 Suolaa
 
tarpeen mukaan
 Pippuria
 
tarpeen mukaan

valmistus

1
Leikkaa artisokansydämet ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan ja hienonna salottisipuli.
1
Ruskista salottisipuli öljyssä. Lisää tomaatit, artisokat ja konjakki ja anna sen haihtua. Aseta kansi päälle ja anna kypsyä noin 20 minuuttia. Lisää tarvittaessa kauhallinen vettä. Mausta suolalla ja pippurilla.
1
Keitä Fusilli Barilla -pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja sekoita kastikkeeseen muutaman voinokareen kanssa.

kokin vinkit


Kevään artisokat ovat pehmeimpiä ja maukkaimpia. Suositeltavia lajikkeita ovat "mammole romane", "violetti di Toscana" ja "violetti di Chioggia".

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >