Fusilli anjovisten, paprikoiden ja tomaattikastikkeen kera

stampa
Tässä reseptissä Välimeren värit ja maut yhdistyvät loistavasti Fusilli-pastaan.
Reseptit: Kala, Vihannekset
Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Helppo
Vaadittu aika:
30'
Ravintoarvot
yhtä tämän reseptin mukaista pasta-annosta kohti.

Energiaa
529Kcal - 2214Kj
- Proteiinit
16g
- Hiilihydraatit
78g
- Rasva
17g

 
350 g
 Kirsikkatomaatteja
 
100 g
 Tuoreita anjoviksia
 
60 g
 Tuoreita tomaatteja
 
2 kpl
silputtuina  Sipulia
 
1 kpl
 Keltaista paprikaa
 
1 kpl
 Punaista paprikaa
 
1 kpl
 Kasvilientä
 
1 kauha
 Neitsytoliiviöljyä
 
4 ruokalusikallista
 Timjamia
 
1 nippu
 Sokeria
 
1 teelusikallista
 Suolaa
 
tarpeen mukaan
 Pippuria
 
tarpeen mukaan

valmistus

1
Ruskista puolet sipulista öljyssä. Lisää kuoritut ja kuutioidut paprikat ja kypsennä keskiteholla 3 minuuttia. Lisää anjovikset ja liemi, jatka kypsentämistä toiset 3 minuuttia. Lisää tomaatti kuutioina ja poista keittotasolta.
1
Ruskista loput sipulista 2 lusikallisessa öljyä. Lisää tomaatit paloina. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää timjami ja sokeri, kypsennä 5 minuuttia.
1
Soseuta ainekset tehosekoittimessa ja siivilöi saadaksesi tasaisen kastikkeen.
1
Keitä Fusilli Barilla -pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Valuta vesi ja sekoita paprikakastikkeeseen, tomaattehin ja anjoviksiin.
1
Tarjoile pasta asettamalla lautasen pohjalle tomaattia ja koristelemalla maun mukaan timjamin oksalla.

kokin vinkit


Voit vahvistaa makua soseuttamalla hiukan tuoretta timjamia öljyssä ja koristelemalla annokset sillä.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >