Fusilli parsan ja kinkun kera

stampa
Tässä reseptissä parsa yhdistyy täydellisesti kinkun hienoon makuun.
Reseptit: Liha, Vihannekset
Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Helppo
Vaadittu aika:
30'
Ravintoarvot
yhtä tämän reseptin mukaista pasta-annosta kohti.

Energiaa
477Kcal - 1914Kj
- Proteiinit
27g
- Hiilihydraatit
64g
- Rasva
13g

 
350 g
 Keittokinkkua
 
200 g
 Vihreää parsaa
 
150 g
 Parsan päätä
 
150 g
 Parmigiano Reggiano -juustoa
 
50 g
 Voita
 
25 g
 Ruohosipulia
 
1 ripaus
 Suolaa
 
tarpeen mukaan
 Pippuria
 
tarpeen mukaan

valmistus

1
Leikkaa parsojen varret paloiksi. Säilytä niiden nuput kokonaisina. Keitä suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia.
1
Ruskista suikaloitu sipuli voissa. Lisää suikaloitu kinkku ja parsa.
1
Keitä Fusilli Barilla -pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Valuta pastan ollessa sopivan kypsää ja sekoita parsa- ja kinkkukastikkeeseen. Koristele parsan nupuilla ja ripottele päälle raastettua Parmigiano Reggiano -juustoa.
1
Koristele ruohosipulilla maun mukaan.

kokin vinkit


Säilytä vihanneksien väri keittämällä ne suolalla maustetussa vedessä ilman kantta.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >