Fusilli miekkakalalla ja tuoreella sitruunamelissalla

stampa
Miekkakala ja sitruunamelissa tekevät tästä reseptistä erittäin tuoksuvan ja raikkaan. Se sopii erityisesti kesällä nautittavaksi.
Reseptit: Kala, Vihannekset, Yrtit ja mausteet
Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Keskivaikea
Vaadittu aika:
20'
Ravintoarvot
yhtä tämän reseptin mukaista pasta-annosta kohti.

Energiaa
525Kcal - 2196Kj
- Proteiinit
27g
- Hiilihydraatit
70g
- Rasva
15g

 
350 g
 Miekkakalaa
 
300 g
 Tuoreita tomaatteja
 
300 g
 Valkosipulia
 
1 kynsi
 Mintun lehtiä
 
5 lehteä
 Neitsytoliiviöljyä
 
4 ruokalusikallista
 Kuivaa valkoviiniä
 
0,5 lasi
 Suolaa
 
tarpeen mukaan
 Valkopippuria
 
tarpeen mukaan

valmistus

1
Ruskista valkosipulinkynsi öljyssä. Poista valkosipuli ja lisää kuutioiksi leikattu miekkakala ja mintunlehti. Ruskista minuutti ja lisää valkoviini. Lisää kuutioitu tomaatti, suola ja pippuri. Kypsennä noin kaksi minuuttia.
1
Keitä Fusilli Barilla -pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Valuta pastan ollessa sopivan kypsää, sekoita pannussa kastikkeeseen ja koristele lopuilla mintunlehdillä.

kokin vinkit


Jos pidät mintun raikkaasta mausta, sekoita 10 lehteä ekstraneitsytoliiviöljyyn ja tarjoile sellaisenaan pastan kera.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >