Fusilli speck-kinkun, herkkusienten ja sulatejuuston kanssa

stampa
Tyypillinen Valle D'Aostan resepti, jossa sulatejuuston ja speck-kinkun aromaattista makua täydentää herkkusieni.
Reseptit: Liha, Vihannekset
Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Helppo
Vaadittu aika:
20'
Ravintoarvot
yhtä tämän reseptin mukaista pasta-annosta kohti.

Energiaa
476Kcal - 1993Kj
- Proteiinit
23g
- Hiilihydraatit
69g
- Rasva
12g

 
350 g
 Tuoreita herkkutatteja
 
200 g
 Speck-kinkkua
 
100 g
 Fontinajuustoa
 Parmigiano Reggiano -juustoa 
80 g
 Neitsytoliiviöljyä
 
10 g
silputtuina  Persiljaa
 
10 g
 Valkosipulia
 
1 kynsi
 Suolaa
 
tarpeen mukaan

valmistus

1
Puhdista sienet ja leikaa ne hienoiksi siivuiksi. Kypsennä niitä pannussa vähäisessä öljymäärässä valkosipulin kera (poista valkosipuli kypsennyksen jälkeen).
1
Ruskista suikaloitu speck-kinkku öljyssä ja lisää joukkoon sienet. Mausta suolalla ja hienonnetulla persiljalla.
1
Keitä Fusilli pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Valuta vesi ja sekoita pasta kastikkeeseen. Koristele suikaloidulla sulatejuustolla ja tarjoile.

kokin vinkit


Voit lisätä makua gratinoimalla pastaa muutaman minuutin ajan uunissa.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >