Farfalle-salaattia ja miekkakalaa viinietikassa

stampa
Tässä reseptissä Barillan Farfalle-pasta yhdistetään herkulliseen miekkakala- ja vihanneskastikkeeseen. Kylmänä salaattina tarjoiltuna tämä resepti on maukas ja houkutteleva.
Reseptit: Kala, Vihannekset
Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Keskivaikea
Vaadittu aika:
30'
Ravintoarvot
yhtä tämän reseptin mukaista pasta-annosta kohti.

Energiaa
540Kcal - 2260Kj
- Proteiinit
26g
- Hiilihydraatit
67g
- Rasva
19g

 
300 g
 Miekkakalaa
 Turskaa 
300 g
 Porkkanaa
 
120 g
 Valkoisia sipuleita
 
120 g
 Selleriä
 
120 g
 Neitsytoliiviöljyä
 
50 g
 Viinietikkaa
 
40 g
 Pinjansiemeniä
 
15 g
 Rusinoita
 
15 g
 Suolaa
 
tarpeen mukaan
 Valkopippuria
 
tarpeen mukaan

valmistus

1
Viipaloi kaikki vihannekset. Kypsennä sipulia hitaasti oliiviöljyssä 10 minuuttia. Kun sipuli on pehmeää, lisää porkkana, selleri ja rusinat.
1
Jatka kypsentämistä 10 minuuttia. Lisää viinietikka ja kypsennä voimakkaalla teholla muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla.
1
Laita kuutioitu miekkakala voideltuun uunivuokaan. Kaada miekkakalan päälle lämpimät vihannekset ja aseta vuoka uuniin muutamaksi minuutiksi. Anna jäähtyä.
1
Keitä Barillan Farfalle-pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Valuta vesi pastan ollessa sopivan kypsää ja anna jäähtyä. Sekoita pasta miekkakalaan ja vihanneksiin. Lisää pannussa ruskistetut pinjansiemenet, öljyä ja suolaa.

kokin vinkit


Valkoviinietikan voi korvata yhdellä teelusikallisella Modenan balsamiviinietikkaa.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >