Penne Rigate sienien ja pekonin kera

stampa
Yksinkertainen ja nopea resepti, jolla saavuttaa loistavan lopputuloksen.
Reseptit: Liha, Vihannekset
Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Helppo
Vaadittu aika:
15'
Ravintoarvot
yhtä tämän reseptin mukaista pasta-annosta kohti.

Energiaa
440Kcal - 1840Kj
- Proteiinit
19g
- Hiilihydraatit
71g
- Rasva
9g

 
350 g
 Sekasieniä
 
300 g
 Savustettua silavaa
 
150 g
 Salottisipulia
 
2 kpl
 Neitsytoliiviöljyä
 
1 lusikallista
silputtuina  Persiljaa
 
3 ruokalusikallista

valmistus

1
Leikkaa savupekoni kuutioiksi ja ruskista se öljyssä. Ruskista hienonnettu salottisipuli lopussa öljyssä, lisää viipaloidut sienet ja persilja. Kypsennä 5 minuuttia lisäämällä kauhallinen pastan keitinvettä.
1
Keitä Penne Rigate Barilla -pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä ja valuta pastan ollessa sopivan kypsää. Sekoita pasta kastikkeeseen ja tarjoile.

kokin vinkit


Pääset samaan tulokseen nopeammin käyttämällä Sugo ai Funghi Barilla -kastiketta, johon lisäät vain ruskistetun pekonin.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >