Penne Rigate lohen, kesäkurpitsan ja sitruunan kera

stampa
Yksinkertainen ja nopea resepti, jonka tuoreet ainekset saavat vivahteen sitruunasta.
Reseptit: Kala, Vihannekset
Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Helppo
Vaadittu aika:
20'
Ravintoarvot
yhtä tämän reseptin mukaista pasta-annosta kohti.

Energiaa
524Kcal - 2184Kj
- Proteiinit
26g
- Hiilihydraatit
64g
- Rasva
18g

 
350 g
 Tuoretta lohta
 
300 g
 Kesäkurpitsaa
 
300 g
 Sitruunaa
 
1
 Neitsytoliiviöljyä
 
3 ruokalusikallista
 Salottisipulia
 
1
 Ruohosipulia
 
tarpeen mukaan
 Suolaa
 
tarpeen mukaan
 Pippuria
 
tarpeen mukaan

valmistus

1
Leikkaa lohi kuutioiksi. Leikkaa kesäkurpitsan ulko-osa kuutioiksi. Hienonna salottisipuli ja ruskista se öljyssä. Lisää sipuliin kesäkurpitsa ja pieni kauhallinen vettä. Lisää lopuksi lohipalat ja ruskista kevyesti. Mausta suolalla ja pippurilla.
1
Keitä Penne Rigate Barilla -pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Valuta pastan ollessa sopivan kypsää ja kuumenna pastaa ja kastiketta pannussa. Lisää raastettu sitruunankuori ja hienonnettua ruohosipulia. Tarjoile.

kokin vinkit


Jos haluat lisätä reseptiin makua, käytä savulohta tavallisen sijaan.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >