Penne Rigate vihanneksilla ja caciocavallo-juustolla

stampa

Nopea ja maukas resepti, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin. Paprikat ja caciocavallo luovat maultaan vahvan ja houkuttelevan yhdistelmän.

Reseptit: Vihannekset, Juusto
Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Keskivaikea
Vaadittu aika:
30'
Ravintoarvot
yhtä tämän reseptin mukaista pasta-annosta kohti.

Energiaa
605Kcal - 2531Kj
- Proteiinit
21g
- Hiilihydraatit
77g
- Rasva
24g

 
350 g
 Caciocavallo-juustoa
 Parmigiano Reggiano -juustoa 
100 g
 Neitsytoliiviöljyä
 
60 g
 Kirsikkatomaatteja
 
16 kpl
 Latva-artisokkaa
 
2 kpl
 Anjovisfileitä
 
2 kpl
 Keltaista paprikaa
 
1 kpl
 Valkosipulia
 
1 kynsi
 Keskisuurta sipulia
 
0,5
 Chilipippuria
 
tarpeen mukaan
 Suolaa
 
tarpeen mukaan

valmistus

1

Leikkaa tomaatit puoliksi, mausta ne suolalla ja ja valuta niitä puoli tuntia siivilässä.

1

Hienonna sipuli ja ruskista sitä öljyssä 5 minuuttia. Lisää hienonnettu valkosipuli ja anjovikset. Lisää minuutin päästä kuutioidut paprikat ja artisokka siivuina. Mausta suolalla ja lisää hiukan chilipippuria.

1

Keitä Penne Rigate Barilla -pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Valuta pastan ollessa sopivan kypsää ja kaada vähän keitinvettä pannuun.

1

Sekoita pasta kastikkeeseen lisäämällä hiukan ekstraneitsytoliiviöljyä, hienonnettua persiljaa ja caciocavalloa.

kokin vinkit


Vihanneksia ei kannata koskaan kypsentää liikaa, jotta niiden väri, maku ja ravintoaineet säilyvät.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >