Penne alla Boscaiola

stampa
Herkkutatit ovat italialaisen keittiön parhaita sienilajikkeita. Tunnetuimpia lajikkeita on "Porcini di Borgo Val di Taro".
Reseptit: Vihannekset
Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Helppo
Vaadittu aika:
40'
Ravintoarvot
yhtä tämän reseptin mukaista pasta-annosta kohti.

Energiaa
443Kcal - 1847Kj
- Proteiinit
13g
- Hiilihydraatit
64g
- Rasva
15g

 
350 g
 Voita
 
50 g
 Kuivaa herkkutattia
 
50 g
 Keskisuurta sipulia
 
1 kpl
 Laakerinlehtiä
 
1 lehti
 Tomaattipuretta
 
1 lusikallista
 Neitsytoliiviöljyä
 
4 ruokalusikallista
silputtuina  Persiljaa
 
2 ruokalusikallista
 Suolaa
 
tarpeen mukaan
tuoreena jauhettua  Pippuria
 
tarpeen mukaan

valmistus

1
Aseta kuivat sienet haaleaan veteen muutamaksi tunniksi. Valuta ja kerää talteen 2-3 kauhallista vedestä. Puhdista sienet ja hienonna ne.
1
Kuumenna öljy, paista sipuli ja sienet padassa. Lisää talteen kerätty vesi ja mausta suolalla. Lisää tomaattikastike ja laakerin lehti. Anna kiehua alhaisella teholla noin 20 minuuttia.
1
Keitä Penne Rigate Barilla -pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Valuta pastan ollessa sopivan kypsää ja sekoita kastikkeeseen. Mausta persiljalla, voilla ja vastajauhetulla mustapippurilla.

kokin vinkit


Voit käyttää tuoreita herkkutatteja tai kantarelleja kuivana tai tuoreena. Voit lisätä makua kostuttamalla sienet valkoviiniin ennen tomaattikastikkeen lisäämistä.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >