Penne Rigate haudutetulla artisokalla ja makkaralla

stampa
Oli artisokka sitten kotoisin mistä tahansa päin Italiaa, sen päivittäinen nauttiminen on suositeltavaa. Se sisältää runsaasti rautaa, sulaa hyvin ja laskee kolesterolia. Tämä resepti on erittäin maukas myös makkaran ansiosta.
Reseptit: Liha
Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Helppo
Vaadittu aika:
20'
Ravintoarvot
yhtä tämän reseptin mukaista pasta-annosta kohti.

Energiaa
541Kcal - 2261Kj
- Proteiinit
18,5g
- Hiilihydraatit
66,4g
- Rasva
18,2g

 
350 g
 Makkaraa
 
80 g
raastettuna  Parmigiano Reggiano -juustoa
 
30 g
 Voita
 
30 g
 Neitsytoliiviöljyä
 
1 lusikallista
silputtuina  Persiljaa
 
1 teelusikallista
 Latva-artisokkaa
 
5
 Valkoviiniä
 
tarpeen mukaan
 Suolaa
 
tarpeen mukaan
 Pippuria
 
tarpeen mukaan

valmistus

1
Puhdista artisokka poistamalla kovat osat, leikkaa se lohkoiksi ja anna paistua 4 minuuttia öljyssä tai voissa.
1
Lisää pataan viini ja hauduta. Lisää persilja.
1
Murenna makkara ja paista se. Poista irronnut rasva ja lisää makkarat haudutettuihin artisokkiin. Mausta suolalla ja pippurilla.
1
Keitä Penne Rigate -pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä, yhdistä artisokka- ja makkarakastikkeeseen pannussa ja ripottele päälle Parmigiano Reggiano -juustoa.

kokin vinkit


Voit lisätä makua lisäämällä hienonnettua inkivääriä artisokkien sekaan.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >