Spaghetti anjovisten kera

stampa
Tässä Välimeren reseptissä pääosassa ovat anjovikset, joissa on runsaasti proteiinia ja kivennäisaineita.
Reseptit: Kala, Vihannekset
Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Helppo
Vaadittu aika:
25'
Ravintoarvot
yhtä tämän reseptin mukaista pasta-annosta kohti.

Energiaa
578Kcal - 2418Kj
- Proteiinit
26g
- Hiilihydraatit
71g
- Rasva
20g

 
350 g
 Kirsikkatomaatteja
 
300 g
 Tuoreita anjoviksia
 
250 g
 Suolattuja kapriksia
 
70 g
 Kivettömiä mustia Gaeta-oliiveja
 
70 g
 Kuivaa valkoviiniä
 
0,5 kpl
 Valkosipulia
 
2 kynttä
 Neitsytoliiviöljyä
 
4 ruokalusikallista
 Chilipippuria
 
tarpeen mukaan
silputtuina  Persiljaa
 
tarpeen mukaan
 Suolaa
 
tarpeen mukaan

valmistus

1
Pese ja puhdista anjovikset poistamalla niistä ruodot. Paista hienonnettu valkosipuli öljyssä, lisää anjovikset ja anna kypsyä noin minuutin.
1
Lisää pieniin paloihin leikatut oliivit, kuutioidut tomaatit, viini, kaprikset ja chilipippuri. Jatka kypsentämistä muutama minuutti.
1
Keitä Spaghetti Barilla -pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Valuta pastan ollessa vielä hieman raakaa ja kypsennä se loppuun pannussa yhdessä kastikkeen kanssa. Koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla ja hienonnetulla persiljalla.

kokin vinkit


Kun spaghetti sekoitetaan kastikkeeseen, varmista, etteivät anjovikset hajoa liikaa.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >