Spaghetti persiljakastikkeessa

stampa

Tässä reseptissä persilja on pääosassa ja se yhdistyy yhteen suosituimmista pastamuodoista, Spaghettiin.

Reseptit: Yrtit ja mausteet
Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Helppo
Vaadittu aika:
15'
Ravintoarvot
yhtä tämän reseptin mukaista pasta-annosta kohti.

Energiaa
415Kcal - 1735Kj
- Proteiinit
14g
- Hiilihydraatit
68g
- Rasva
9g

 
350 g
 Kermaa
 
100 ml
 Keskisuurta sipulia
 
1
raastettuna  Parmigiano Reggiano -juustoa
 
2 ruokalusikallista
 Persiljaa
 
1 nippu
 Kuivaa valkoviiniä
 
0,5 lasi
 Suolaa
 
tarpeen mukaan

valmistus

1

Kypsennä viipaloitua sipulia lisäämällä siihen vähän vettä ja valkoviiniä. Soseuta kerman kanssa ja mausta suolalla.

1

Kuumenna kermakastike ja lisää hienonnettu persilja.

1

Keitä Spaghetti Barilla -pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Valuta pastan ollessa sopivan kypsää ja sekoita persiljakastikkeeseen ripottelemalla päälle Parmigiano Reggiano -juustoa.

kokin vinkit


Lisää halutessasi runsaasti vasta jauhettua mustapippuria.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >