Spaghetti n. 5 -pasta kalamarin, mustekalan ja sydänsimpukoiden kera

stampa
Tästä reseptistä löydät kaikki meren maut tyylikkääseen pastaan yhdistettynä.
Reseptit: Kala
Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Vaikea
Vaadittu aika:
35'
Ravintoarvot
yhtä tämän reseptin mukaista pasta-annosta kohti.

Energiaa
610Kcal - 2550Kj
- Proteiinit
35g
- Hiilihydraatit
72g
- Rasva
18g

 
350 g
puhdistettuina ja kuorittuina  Tuoreita sinisimpukoita
 
300 g
 Tuoreita kalamareja
 
250 g
kuorittuina  Sydänsimpukoita
 
200 g
 Turskaa
 
100 g
 Kirsikkatomaatteja
 
8 kpl
 Mustekalaa
 
50 g
 Valkosipulia
 
1 kynsi
 Neitsytoliiviöljyä
 
4 ruokalusikallista
 Kuivaa valkoviiniä
 
3 ruokalusikallista
 Chilipippuria
 
tarpeen mukaan
 Persiljaa
 
tarpeen mukaan
 Suolaa
 
tarpeen mukaan

valmistus

1
Ruskista silputtu valkosipuli kevyesti öljyssä pannussa. Lisää sekaan mustekala pieninä kuutioina. Leikkaa kirsikkatomaatit lohkoiksi.
1
Lisää 5 minuutin kuluttua kalamarit kuutioina sekä turska paloina. Kypsennä muutama minuutti.
1
Lisää sinisimpukat, sydänsimpukat sekä viini. Mausta suolalla ja lisää chilipippuria. Anna kypsyä viisi minuuttia, lisää lohkoiksi leikatut tomaatit ja kypsennä minuutin ajan.
1
Keitä sillä välin Spaghetti Barilla -pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä, valuta ja sekoita kastikkeeseen. Viimeistele hienonnetulla persiljalla.

kokin vinkit


Jos Välimeren maut ovat mieleesi, lisää silputtua tuoretta timjamia ja meiramia.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >