Gluteenitonta Barilla Fusilli, basilikapestoa, rucolaa, paahdettuja tomaatteja ja rapeaa prosciuttoa

stampa
Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Keskivaikea
Vaadittu aika:
20'

 
400 g
viipaloituina neljään osaan  luumutomaattia
 
4
 neitsytoliiviöljyä
 
1 dl
 valkosipulinkynsi
 
1
 basilikanlehteä
 
10
 rucolaa
 
5 dl
raastettua  parmesaania
 
1 dl
paahdettuja  prosciuttolastuja
 
1 dl
 suolaa ja mustapippuria
 
maun mukaan

valmistus

1

Laita uuni kuumenemaan 220 asteeseen. Kiehauta iso kattilallinen vettä.

1

Heittele tomaatit 2 rkl:ssa oliiviöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla.

1

Levitä uunipellille ja paahda uunissa noin 10 minuuttia.

1

Kuullota valkosipulia 1 rkl:ssa oliiviöljyä 1–2 minuuttia tai kunnes se alkaa kellertää.

1

Lisää joukkoon paahdetut tomaatit ja ota liedeltä.

1

Laita juusto, basilika, suola ja pippuri tehosekoittimeen. Käynnistä tehosekoitin, lisää öljy ja sekoita hyvin. Pesto on nyt valmista.

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan ja valuta.

1

Sekoita pasta valkosipuli-tomaattikastikkeeseen.

1

Pirskottele päälle pestoa ja sekoita joukkoon rucola. Koristele paahdetuilla prosciuttolastuilla.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >