Gluteenitonta Barilla Spaghetti, karamellisoitua punasipulia, kokonaisia kirsikkatomaatteja, pinjansiemeniä ja pecorinoa

stampa
Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Helppo
Vaadittu aika:
30'

 
400 g
 kirsikkatomaatteja
 
9 dl
 ekstraneitsytoliiviöljyä
 
4 rkl
 suolaa ja mustapippuria
 
maun mukaan
 punasipuli
 
ohuelti viipaloitu
silputtua  persiljaa
 
1 rkl
raastettua  pecorinoa
 
1/2 dl
paahdettuja  pinjansiemeniä
 
1/2 dl

valmistus

1

Laita uuni kuumenemaan 220 asteeseen. Kiehauta iso kattilallinen vettä.

1

Heittele kirsikkatomaatit 2 rkl:ssa oliiviöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla.

1

Levitä uunipellille ja paahda uunissa, kunnes tomaatit kupruilevat ja niiden pinta on ruskistunut.

1

Kuullota sipulia paistinpannussa 2 rkl:ssa oliiviöljyä keskilämmöllä noin 10 minuutin ajan, jotta se karamellisoituu. Mausta suolalla ja pippurilla.

1

Lisää joukkoon paahdetut tomaatit.

1

Keitä pasta ohjeiden mukaan. Ota talteen 1 dl keitinvettä.

1

Valuta pasta ja sekoita keitinvesi ja pasta kastikkeeseen.

1

Ota paistinpannu liedeltä. Sekoita joukkoon persilja, pecorino ja pinjansiemenet.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >