Gluteenitonta Barilla Spaghetti, paahdettua kukkakaalia, kapriksia ja keltaisia rusinoita

stampa
Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Helppo
Vaadittu aika:
10'

 
400 g
pieniksi kukinnoiksi paloiteltuna  kukkakaali
 
1/2
 neitsytoliiviöljyä
 
2 rkl
 pirskotteluun
 
2 rkl
 suolaa ja mustapippuria
 
maun mukaan
kuutioituna  iso sipuli
 
1
 kapriksia (valinnainen)
 
1 rkl
 keltaisia rusinoita
 
1/2 dl
silputtua  persiljaa
 
1 rkl
raastettua  parmesaania
 
1 rkl

valmistus

1

Laita uuni kuumenemaan 220 asteeseen. Kiehauta iso kattilallinen vettä.

1

Heittele kukkakaalin kukinnot 2 rkl:ssa oliiviöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla.

1

Levitä uunipellille ja paahda uunissa kullanruskeiksi.

1

Kuullota sipuli isossa paistinpannussa 2 rkl:ssa oliiviöljyä.

1

Keitä pasta ohjeiden mukaan.

1

Ota 1 dl keitinvettä talteen ja lisää se sipulin joukkoon.

1

Kaada valutettu pasta paistinpannulle. Sekoittele keskilämmöllä minuutin ajan, kunnes kastikkeesta tulee kermaista.

1

Sekoita joukkoon kukkakaali, kaprikset ja rusinat.

1

Ota paistinpannu liedeltä. Koristele persiljalla ja parmesaanilla ja pirskottele päälle oliiviöljyä.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >