Lasagne Verdi all'Uovo sienien ja gorgonzolan kera

stampa

Heiman vaativa resepti, mutta varma menestys. Gorgonzolan ja herkkusienien makuyhdistelmää tasapainottaa Parmigiano Reggiano -juusto.

Reseptit: Vihannekset, Juusto
Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Keskivaikea
Vaadittu aika:
50'
Ravintoarvot
yhtä tämän reseptin mukaista pasta-annosta kohti.

Energiaa
667Kcal - 2781Kj
- Proteiinit
24g
- Hiilihydraatit
44g
- Rasva
43g

 Täysmaitoa
 
900 g
 Herkkusieniä
 
300 g
 Makeaa Gorgonzola-juustoa
 
200 g
 Voita
 
50 g
 Jauhoa
 
50 g
 Parmigiano Reggiano -juustoa
 
80 g
 Valkoisia sipuleita
 
20 g
 Neitsytoliiviöljyä
 
20 g
 Persiljaa
 
20 g
 Muskottipähkinää
 
tarpeen mukaan
 Suolaa
 
tarpeen mukaan
 Musta pippuria
 
tarpeen mukaan

valmistus

1

Valmista Besciamella-kastike sulattamalla voi, lisää jauhot ja maito samalla sekoittaen, jotta kastikkeeseen ei tule kokkareita. Mausta suolalla, lisää hieman muskottipähkinää, kiehauta ja keitä muutama minuutti.

1

Ruskista silputtu sipuli 2 ruokalusikallisessa öljyä. Lisää pannuun siivuiksi leikatut herkkusienet. Valuta sienten neste, mausta suolalla ja kypsennä 4-5 minuuttia. Poista keittotasolta ja lisää hienonnettu persilja.

1

Lisää besciamellaan gorgonzola, sulata se ja lisää sienet. Voitele uunivuoka. Levitä sen pohjalle ohut kerros kastiketta ja Parmigiano Reggiano -juustoa vuorottelemalla keittämättömien Lasagne con Spinaci all'Uovo Emiliane Barilla -levyjen kanssa yhteensä 5 kerroksen verran. Ripottele päälle runsaasti kastiketta ja Parmigiano Reggiano -juustoa. Kypsennä uunissa 20 minuuttia 200 - 220 °C:ssa. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja tarjoile.

kokin vinkit


Voit poistaa sienistä kitkerän maun kuorimalla ne keittiöveitsellä.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >