Lasagne keittokinkulla ja kesäkurpitsalla

stampa
Herkullinen resepti, joka pohjautuu aromaattisiin ja tuoksuviin aineksiin, kuten keittokinkkuun ja kesäkurpitsaan.
Reseptit: Liha, Vihannekset
Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Helppo
Vaadittu aika:
30'
Ravintoarvot
yhtä tämän reseptin mukaista pasta-annosta kohti.

Energiaa
310Kcal - 1296Kj
- Proteiinit
18g
- Hiilihydraatit
32g
- Rasva
12g

 
10 n°
 Kesäkurpitsaa
 
200 g
 Keittokinkkua
 
150 g
 Voita
 
50 g
 Jauhoa
 
50 g
 Täysmaitoa
 
900 ml
 Muskottipähkinää
 
1 ripaus
 Neitsytoliiviöljyä
 
2 ruokalusikallista
raastettuna  Parmigiano Reggiano -juustoa
 
3 ruokalusikallista
 Suolaa
 
tarpeen mukaan
 Pippuria
 
tarpeen mukaan

valmistus

1
Leikkaa kesäkurpitsa ja keittokinkku kuutioiksi. Paista kinkku öljyssä, lisää sekaan kesäkurpitsa ja kypsennä 4 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
1
Sulata voi kattilassa, lisää jauhot ja sekoita vispilällä. Lisää kuuma maito, ripaus muskottipähkinää ja suolaa. Kiehauta sekoittaen ja vältä kokkareiden muodostuminen.
1
Voitele uunivuoka. Aseta pohjalle kauhallinen besciamellaa, kauhallinen kinkkukastiketta, kaksi levyä Lasagne all'Uovo Emiliane Barilla -pastaa, peitä kastikkeella, besciamella-kastikkeella ja Parmigiano Reggiano -juustolla viiden kerroksen verran. Kypsennä uunissa 20 minuuttia 220 asteessa.

kokin vinkit


Lisää halutessasi paistettuja viipaloituja herkkusieniä.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >