Tagliatelle all'Uovo ahvenen ja kirsikkatomaattien kera

stampa

Ahven on pehmeä ja hienolihainen kala, joka yhdistyy tässä reseptissä klassiseen Tagliatelle all'Uovo -pastaan.

Reseptit: Kala
Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Keskivaikea
Vaadittu aika:
30'
Ravintoarvot
yhtä tämän reseptin mukaista pasta-annosta kohti.

Energiaa
383Kcal - 1603Kj
- Proteiinit
21g
- Hiilihydraatit
49g
- Rasva
12g

 
250 g
 Ahvenen lihaa
 
250 g
 Basilikaa
 
10 lehteä
 Valkoisia sipuleita
 
1
 Neitsytoliiviöljyä
 
3 ruokalusikallista
 Chilipippuria
 
1 ripaus
 Kirsikkatomaatteja
 
20
 Kuivaa valkoviiniä
 
0,5 lasi
 Suolaa
 
tarpeen mukaan
 Pippuria
 
tarpeen mukaan

valmistus

1

Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja silppua sipuli hienoksi. Kuumenna pannussa öljy, tomaatit ja sipuli. Kypsennä 5 minuuttia.

1

Lisää paloiksi leikattu ahvenen liha. Kypsennä suurella teholla 4 minuuttia. Lisää viini ja anna sen haihtua.

1

Lisää chilipippuria. Mausta suolalla ja pippurilla ja kypsennä 5 minuuttia keskiteholla.

1

Keitä Barillan Tagliatelle all'Uovo Emiliane -pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja sekoita kastikkeeseen. Koristele ohuiksi suikaleiksi leikatulla basilikalla.

kokin vinkit


Voit korvata ahvenen meribassilla tai kultalahnalla.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >