Tagliatelle parmankinkun ja rucolasalaatin kera

stampa
Klassinen yhdistelmä, joka on yllättävä Tagliatelle all'Uovo -pastan kanssa tarjoiltuna. Ateria on valmis muutamassa minuutissa ja se tekee varman vaikutuksen.
Reseptit: Liha, Vihannekset
Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Helppo
Vaadittu aika:
20'
Ravintoarvot
yhtä tämän reseptin mukaista pasta-annosta kohti.

Energiaa
531Kcal - 2222Kj
- Proteiinit
20g
- Hiilihydraatit
47g
- Rasva
29g

 
250 g
 parmankinkkua
 
150 g
raastettuna  Parmigiano Reggiano -juustoa
 
60 g
 Voita
 
20 g
 Salottisipulia
 
1 kpl
 Neitsytoliiviöljyä
 
3 ruokalusikallista
 Rucolasalaattia
 
1 nippu
 Musta pippuria
 
tarpeen mukaan

valmistus

1
Puhdista ja hienonna salottisipuli.
1
Paista salottisipulia öljyssä noin 2-3 minuuttia.
1
Lisää ohuiksi suikaleiksi leikattu parmankinkku, mausta pippurilla ja sammuta keittolevy minuutin kuluttua.
1
Keitä sillä välin Barillan Tagliatelle all'Uovo Emiliane -pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Valuta 5 minuutin jälkeen pastan ollessa sopivan kypsää ja kuumenna kastikkeen kanssa pannussa. Lisää lopuksi rucolasalaatti niin, että se jää tuoreeksi ja lähes "rapeaksi".
1
Yhdistä ainekset lisäämällä voinokare ja raastettua tai lastuiksi leikattua Parmigiano Reggiano -juustoa maun mukaan. Tarjoile.

kokin vinkit


Voimakkaan maun saat käyttämällä parmankinkun sijaan Culatello di Zibello -kinkkua tai sitäkin voimakkaampaa tirolilaista speck-kinkkua.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >