Tagliatelle kesäkurpitsan ja balsamiviinietikan kera

stampa
Erinomainen resepti, jossa tulee esille Modenan ja Reggio Emilian läänille ominainen balsamiviinietikka. Se vaimentaa täydellisesti kesäkurpitsan makeutta.
Reseptit: Vihannekset
Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Helppo
Vaadittu aika:
20'

 
250 g
 Kesäkurpitsaa
 
200 g
 Sipulia
 
1
 Neitsytoliiviöljyä
 
3 ruokalusikallista
 Valkoviiniä
 
1 lasi
 Timjamia
 
1 ripaus
 Balsamiviinietikkaa
 
tarpeen mukaan
 Suolaa
 
tarpeen mukaan
 Pippuria
 
tarpeen mukaan

valmistus

1
Hienonna sipuli ja paista se öljyssä padassa.
Lisää viini ja vesi,
kypsennä, kunnes suurin osa nesteistä
on haihtunut.
1
Lisää puolikuun muotoisiksi leikatut kesäkurpitsat, kypsennä 4-5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
1
Keitä Barillan Tagliatelle Emiliane -pasta
runsaassa suolalla maustetussa vedessä,
valuta pastan ollessa sopivan kypsää ja sekoita kastikkeeseen.
1
Kuumenna pannussa ja koristele
balsamiviinietikalla.

kokin vinkit


Jos haluat valmistaa "balsamiviinietikkaa", kiehauta etikkaa kattilassa lisäämällä siihen hieman sokeria ja etikan verran viiniä. Anna kiehua alhaisella teholla, kunnes suurin osa vedestä on haihtunut ja etikka on sakeaa.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >