Tortelloni con Ricotta e Spinaci -pasta voin, salvian ja pähkinöiden kera

stampa
Tämä on klassinen Emilia-Romagnan maakunnan S.Giovanni Battista -juhlan resepti. Juhlan aikana syödään yleensä tortelloni-pastaa ricottajuuston ja pinaatin kera odottaen puolen yön onnenkastetta.
Reseptit: Vihannekset
Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Helppo
Vaadittu aika:
15'
Ravintoarvot
yhtä tämän reseptin mukaista pasta-annosta kohti.

Energiaa
450Kcal - 1881Kj
- Proteiinit
11,4g
- Hiilihydraatit
26,1g
- Rasva
31,6g

kylmänä  Vettä
 
800 ml
 Voita
 
60 g
 Kuorittuja pähkinöitä
 
50 g
 Salviaa
 
neljä lehteä

valmistus

1
Kaada Barilla Tortelloni con Ricotta e Spinaci Emiliane -pasta ja 800 ml kylmää vettä suoraan pannuun
.
1
Jätä pannu levylle
noin 14 minuutin ajaksi ja joka tapauksessa siihen saakka, kun
vesi on haihtunut, sekoita
aika ajoin ja lisää salvia noin puolessa välissä.
1
Lisää sen jälkeen voi ja hämmennä hetken aikaa.
Tarjoile pähkinärouheen kera
.

kokin vinkit


Pasta voidaan koristella haluttaessa myös Parmigiano-juustolastuilla tai tuoreilla tomaattiviipaleilla.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >