Mini Farfalle porkkanan ja kurpitsan kera

stampa

Maultaan ja väriltään houkutteleva resepti, jossa basilikalla maustettujen tomaattien maku yhdistyy kurpitsan makeuteen.

Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Helppo
Vaadittu aika:
25'

puhdistettuina kuutioina  Kurpitsaa
 
350 g
 Kurpitsaa
 
150 g
siivuina  Porkkanaa
 
100 g
 Maitoa
 
1 l
 Keittokinkkua kuutioina
 
50 g
silputtuna  Salottisipulia
 
5 g
 Neitsytoliiviöljyä
 
3 rkl
 Suolaa
 
maun mukaan  
 Pippuria
 
maun mukaan  

valmistus

1

Ruskista salottisipulia lisäämällä sekaan kaksi ruokalusikallista öljyä, lisää joukkoon maun mukaan kaikki tai puolet kurpitsasta sekä maito ja kypsennä alhaisella teholla. Soseuta ainekset tasaiseksi soseeksi. Paista lopussa öljyssä jäljelle jäänyt kurpitsa (jos et käyttänyt sitä kokonaan soseeseen) ja lisää se soseeseen, mausta suolalla ja pippurilla.

1

Paista porkkanoita pannussa lisäämällä sekaan 2 rkl öljyä.

1

Keitä Mini Farfalle ja sekoita ne kastikkeeseen. Aseta porkkanat lautasen pohjalle, niiden päälle pasta ja koristele keittokinkulla.

kokin vinkit


Voit halutessa koristella annoksen leikkaamalla puoliksi yhden ohuen kurpitsasiivun ja paistamalla sitä pannussa. Koristele annos sen jälkeen asettamalla kaksi kurpitsapalaa ristikkäin pastan päälle.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >