Mini Penne Rigate kesäkurpitsan ja pinaatin kera

stampa

Tämän reseptin mukaan klassisella ja suositulla tavalla valmistettu lihakastike maistuu omaperäiseltä.

Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Keskivaikea
Vaadittu aika:
25'

 Pinaattia
 
250 g
 Pakasteherneitä
 
150 g
raastettua  Parmigiano Reggiano -juustoa
 
30 g
silputtuna  Sipulia
 
5 g
 Neitsytoliiviöljyä
 
2 rkl
 Vettä
 
maun mukaan  
 Suolaa
 
maun mukaan  
 Valkopippuria
 
maun mukaan  

valmistus

1

Ruskista silputtua sipulia öljyssä, lisää pinaatti kuutioina ja ripaus suolaa ja pippuria. Lisää sekaan kauhallinen vettä ja kypsennä 10 minuutin ajan. Sekoita ainekset tehosekoittimessa tasaisen soseen saavuttamiseksi. Kiehauta herneitä 2 minuutin ajan ja lisää ne pinaattisoseeseen.

1

Keitä Mini Penne Rigate, sekoita kastikkeeseen ja koristele raastetulla Parmigiano Reggiano -juustolla.

kokin vinkit


Voit halutessa koristella annoksen paistamalla pinaattia pannussa ja asettamalla ne lautasen pohjalle ja pastan päälle.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >