Mini Pipe Rigate tomaatin ja porkkanan kera

stampa

Kasviksiin pohjautuva resepti, jossa parsakaalin vahva maku yhdistyy makeaan ja hienoon ricottajuustoon sekä keittokinkkuun.

Henkilömäärä :
4
Vaikeustaso:
Helppo
Vaadittu aika:
25'

kuutioina  Pieniä tomaatteja
 
350 g
kuutioina  Porkkanaa
 
150 g
paloina  Mozzarellaa
 
50 g
silputtuna  Sipulia
 
5 g
silputtua  Ruohosipulia
 
1 nippu
 Neitsytoliiviöljyä
 
3 rkl
 Sokeria
 
maun mukaan  
 Suolaa
 
maun mukaan  
 Pippuria
 
maun mukaan  

valmistus

1

Ruskista sipuli öljyssä, lisää kirsikkatomaatit, ripaus suolaa ja sokeria.

1

Paista porkkanoita pannussa 2 minuutin ajan lisäämällä joukkoon 2 rkl öljyä, sekoita ne tomaattikastikkeeseen ja lisää ruohosipuli.

1

Keitä Mini Pipe Rigate, sekoita ne tomaatti- ja porkkanakastikkeeseen ja koristele mozzarellajuustolla.

kokin vinkit


Voit halutessa koristella annoksen asettamalla pastan päälle porkkanapalloja keittämällä niitä ensin 3 minuuttia.

Hae resepti

Ainekset:
cerca
mi sento fortunato
Edistynyt haku >