Gluteeniton

 

Perinteet ja innovaatiot – laatu ja mielikuvitus – luovuus ja luotettavuus

Gluteenittomat Barilla-pastat ovat syntyneet pitkän kehitystyön tuloksena. Kiinnitimme siinä huomiota niin raaka-aineiden valintaan, resepteihin kuin tuotantoprosessiinkin. Gluteenittomat versiomme muistuttavat perinteistä pastaa, sillä niissä on jäljitelty oikeaa al dente -koostumusta, joka tavallisesti syntyy semolinajauhosta.

Raaka-aineet

Barillalla on pitkä kokemus pastan valmistamisesta ja myös gluteenittomat pastamme tehdään huolella valituista raaka-aineista. Pastoissa on käytetty valkoista ja keltaista maissia sekä riisiä, joista syntyy erinomainen lopputulos.
Hyvää gluteenitonta pastaa, al dente.

Pastatyypit

Barilla haluaa tarjota erinomaista pastaa myös kuluttajille, jotka noudattavat gluteenitonta ruokavaliota. Sen vuoksi olemme tuoneet markkinoille Fusilli- ja Spaghetti pastat. Ne maistuvat siltä, miltä Barilla-pastan kuuluukin.