Perinteinen maku kaikissa muodoissaan

Farfalle

Farfalle

Farfalle-pasta valmistetaan siten, että neliön mallisiksi kierretyt levyt nipistetään keskeltä. Niiden sileä pinta hemmottelee makuaistia, koska tiiviin keskiosan ja päätyosien koostumus poikkeaa toisistaan: todellinen nautinto herkkusuille. Ruoka-aineksista hauskin, Farfalle-pasta, lentää mausta toiseen ja mukautuu hyvin erilaisten makujen yhdistelmiin.

Farfalle

Muoto

Oikeilta perhosilta on lainattu kevyt ja eloisa muoto, mutta väri on tuo mieleen kypsän viljan ja auringon. "Perhoset" värittävät ruokapöytää ja antavat sille satumaisen kosketuksen: niiden sileä pinta sopii erityisen hyvin kevyille ja herkullisille kasvispohjaisille kastikkeille.

Käyttötavat

Farfalle-perhospastan hilpeä ja kevyt muoto korostaa pastasalaattien makua. Tämä pasta yhdistyy täydellisesti niin perinteisiin kuin kekseliäihinkin kastikkeisiin. Farfalle-pastan eloisuus korostuu, kun maistat sitä pikkutomaattien ja mintun kera – tämän yksinkertaisen ruokalajin tuoksu on suorastaan huumaava. Vieraasi hämmästyvät, kun tarjoat perhospastaa Aurora-kastikkeessa, joka pohjautuu valko- ja tomaattikastikkeeseen ja voihin.