Jaa
Tulosta
Fusillit ovat peräisin Keski- ja Pohjois-Italiasta, ja niiden nimi värttinästä, jonka ympärille kerittiin lankaa. Niille ovat ominaisia kolme siipeä, jotka kiertyvät spiraaliksi ja keräävät kaikenlaiset kastikkeet.

Sopii täydellisesti

"Fusilli pastalla onnistut aina: se sopii sekä yksinkertaisiin että hienostuneisiin pastaruokiin. Fusillin muoto tuo hyvin esille monimutkaiset ja tiiviit kastikkeet, mutta myös ne yksinkertaisimmat. "

Tietoa

Durumvehnäjauho, vesi
11

Pakkauskoot

  • 500g

Hyödyt

Ainesosat ja ravintoarvot

  • Durumvehnasta valmistettu semolinapasta

    Durumvehnästä valmistettu semolinapasta

  • water ingredient

    Vesi

  • Mikä on tuotteen ravintoarvo?

    Tyypillinen 100 g annos antaa tarpeeksi energiaa, jotta jaksat kiireisen päivän kotona, töissä tai kuntosalilla.


    Keskimääräinen ravintosisäsltö Yksikköä Arvot
    ENERGIA kcal / KJ 359 / 1521
    RASVA g 2
    JOSTA: TYYDYTTYNYTTÄ g 0,5
    HIILIHYDRAATIT g 70,9
    JOSTA: SOKEREITA g 3,5
    RAVINTOKUITU g 3
    PROTEIINI g 12,8
    SUOLA g 0,013
    scroll
    Ainesosat ja ravintoarvot kokonaisuudessaan

    Ruoanlaitto ja mittaaminen



    PASTAN KEITTÄMINEN

    1

    Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa. Suosittelemme 1 l vettä 100 grammaa pastaa kohden.

    2

    Lisää pasta kiehuvaan veteen. Sekoita välillä.

    3

    Keitä pastaa pakkauksessa merkityn ajan.

    4

    Poista kattila liedeltä ja kaada vesi pois. Tarjoa pasta suosikki Barilla kastikkeesi kanssa.

    Täydelliset ruoanlaitto-ohjeet
    about us

    MEISTÄ

    Yli 130 vuoden italialainen intohimo siirtyy tuotteisiimme
    OPI LISÄÄ