Perinteinen maku kaikissa muodoissaan

Perinteitä ja innovaatioita, laatua ja mielikuvitusta, luotettavuutta ja luovuutta

Pastalautasellisella on kaikkea tätä ja enemmänkin. Barilla tietää tämän, koska se on valmistanut durumvehnästä pastaa jo yli 100 vuotta laatua silmällä pitäen. Barilla on aina valinnut parhaan durumvehnän ja toiminut tehokkaasti pastan valmistusprosessissa aina tuotteen viimeiseen laaduntarkastukseen asti. Huolellisuus takaa parhaan pastan, jonka rakenne on täydellinen ja kestää hyvin keittämistä.

Valmistusaineet

Yksinkertaisia ja olennaisia, kuten parhaat tavat yleensä. Hyvä pasta on jokapäiväinen nautinto. Siksi Barilla käyttää vain parasta vehnää ja vettä - ja suurta intohimoa.

Muodot

Barillan laajaan valikoimaan kuuluu yli 70 erilaista muotoa, joista jokainen on kehitetty ajatellen keittämistä ja yhdistämistä monenlaisiin kastikkeisiin, yksinkertaisimmasta hienostuneimpaan. Barilla-pasta tekee jokaisesta reseptistä ainutlaatuisen, Bucatinin kaltaisesta perinteisestä muodosta villimpiin, kuten Farfalle: ei väliä, onko pasta pitkää vai lyhyttä, sileää vai uurrettua, herkullisen maun ja "al dente" -rakenteen ansiosta se saa veden kielelle. Barilla-pasta tunnusomaisessa sinisessä laatikossaan on perinteisimpiä italialaistuotteita: meren- ja taivaansininen aarrearkku, jolla voi luoda uusia reseptejä Välimeren keittiön perinteisistä mauista.  Jos rakastat pastaa ja haluat antaa ystävillesi ja perheellesi aitojen italialaisaterioiden makunautinnon, etsi muoto, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Valmistatpa pastaa perinteiseen tapaan, uunipastaa tai kylmää pastasalaattia, Barillalla on aina juuri se oikea, täydellinen ratkaisu, joka tekee arkipäivän ateriasta juhlan.